Functional Training

In deze training maken we bewegingen waarbij meerdere spieren samen moeten werken. De kern van functional training is de verbetering van je stabiliteit en -coördinatie als basis voor blessurevrije kracht- en cardiotraining. Tijdens deze effectieve training staan de volgende elementen centraal:

  1. De uitvoering van jouw beweging, hoe ziet de beweging eruit?;
  2. Krachttraining, om functioneel sterker te worden;
  3. Cardiovasculaire training, om de conditie te verbeteren.

Voor wie is deze training geschikt?

  • Deze training is geschikt voor alle fitnesslevels, zowel beginners als gevorderde sporters

CORE Training

Tijdens deze training zijn de oefeningen vooral gericht op het sterker maken van het spierkorset in de rug en buik. Waardoor er meer bewustwording, coördinatie, kracht en een verbetering in de houding optreedt. Eventueel met behulp van fasciatraining, waardoor spanning verminderd en de bewegelijkheid verbeterd wordt. Kortom verbeter je houding en beweeg beter.

Voor wie is deze training geschikt?

  • Deze training is geschikt voor alle fitnesslevels;
  • Mensen die hun houding willen verbeteren;
  • Mensen met rugklachten.

Bokstraining

Wil jij wel boksen maar zit je niet te wachten op een blauw oog? Dan ben je voor de bokstraining helemaal op je plek! Boksen wordt als middel gebruikt om fit te worden of fit te blijven. Dit in combinatie met een functionele krachttraining, is een fantastische fullbody workout. Neem je bokshandschoenen mee en let’s go! Heb je geen bokshandschoenen? Geef even een seintje dan reserveren we een paar voor jou. We hebben twee paar handschoenen om uit te lenen. Het is fijn om daarna zelf handschoenen aan te schaffen.

Voor wie is deze training geschikt?

  • Deze training is geschikt voor alle fitnesslevels, zowel beginners als gevorderde sporters
Bokstraining
MAMA training

Personal MAMA Training

Functional training speciaal voor zwangere vrouwen en dames die bevallen zijn. Ook als je nog zwangerschap gerelateerde klachten hebt zoals bekkenpijn, urineverlies tijdens inspanning of een diastase. Tijdens de trainingen werken we aan een sterke core, het versterken van de bekkenbodem maar ook de grote spiergroepen. Je leert hoe je goed kunt bewegen en weet waar je op moet letten.

Voor wie is deze training geschikt?
– Voor alle fitnesslevels
– Voor vrouwen die zwanger zijn en of na de bevalling weer gaan sporten
– De training wordt 1 op 1 aangeboden of 1 op 2
– Meer info? Klik hier en stel jouw vraag.

keyboard_arrow_up
× Chat met ons!