Daisy Peters

Daisy is een bekende Nederlandse sportinstructeur en eigenaar van Pauw Sport. Ze is functional trainer en heeft zo’n 15 jaar ervaring in het begeleiden van mensen naar hun persoonlijke doelen op het gebied van sport en gezondheid.

In 2008 is zij gestart met het geven van groepslessen en in 2014 opende zij een eigen sportschool. Het unieke aan deze sportschool was dat het alleen groepslessen aanbod. Na de verkoop van het bedrijf is ze in 2017 in Berlijn een Boutique Gym gestart, hierin was de combinatie van functioneel trainen en coaching de basis. Daisy heeft samengewerkt met verschillende Duitse en Nederlandse fitness formules. Haar vermogen om te entertainen, creativiteit en opleidingsniveau zorgde ervoor dat zij al snel presenteerde op (inter)nationale sportevenementen en congressen. Ook op de grootste toonaangevende fitness beurs in Keulen, de FIBO heeft ze mogen deelnemen als fitness expert.

Haar persoonlijke voorkeur ligt bij het functioneel trainen omdat hiermee de algehele performance van het lichaam verbetert. Ze helpt graag mensen die prioriteit maken van hun gezondheid. Haar missie is om een fijne omgeving te creëren waarin we samen kunnen werken aan onze doelen. “Samen sporten is gewoon leuker. Daarbij is de kans groter op een blijvende verandering en daarmee langdurig resultaat; dat wil toch iedereen?!”

Licenties

  • Functional Trainer
  • Crossbox Trainer
  • Ben Fit Voedingscoach
  • Pre- en Postnatale Trainer
  • Hardloop en duursport Trainer
  • Piloxing ELITE Trainer
  • Opgeleid tot groepslesinstructeur en gespecialiseerd in de volgende groepslessen: Bodypump, Body Balance, Piloxing, Piloxing Knock Out, Kickboksen, Boksen, Zumba, Yoga.

Tanne Karels

Tanne is Fysiotherapeute en is sinds 1987 mede eigenaar van Karels Fysiotherapie in Wassenaar. Zij heeft haar diploma Professional master Sportfysiotherapie en is gespecialiseerd in het behandelen van acute en chronische sportblessures en in blessure preventie trainingen voor vele sporten, waaronder atletiek, hockey, voetbal, fitness, tennis, dans en wielrennen.

Tanne werkt samen met PAUW Sport en zal haar expertise inzetten tijdens workshops en training. Daarnaast is zij ook beschikbaar voor advies rondom blessures.

Zie ook www.karelsfysiotherapie.nl

Mark Slats

Duursport Atleet
Mark deelt zijn kennis en kunde rondom zijn duursport prestaties graag. Hij is competitief en heeft altijd zin in een extreme wedstrijd. Solo of duo de Atlantische Oceaan over roeien, alleen de wereld rondzeilen. “Ik heb veel dingen alleen gedaan, maar eigenlijk is het veel gaver om het samen met andere mensen te doen.” Dit is iets wat hij ook merkte tijdens zijn 10 daagse Iron Men Challenge. Hieraan konden sporters van verschillende niveaus deelnemen. Het doel van Mark is om anderen te inspireren om buiten hun comfortzone gaan, ‘”we kunnen namelijk veel meer dan we in eerste instantie denken.”

Mark werkt samen met Pauw Sport en zal verschillende trainingen en workshops verzorgen.

Zie ook www.markslats.nl

keyboard_arrow_up
× Chat met ons!